Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Hotel ve stylu bezstarostného bohémského života 60. let

Hotel ve stylu bezstarostného bohémského života 60. let

Pojďme se trochu ohřát a nasát kus středomořské atmosféry do oblíbené řecké destinace Mykonos. Nachází se zde hotel, jehož historie sice sahá do 90. let minulého století, ale se změnou majitele v roce 2012 se novým vzezřením přehoupl do let šedesátých. Do doby bezstarostného bohémského života plného radosti a lehkosti. Vítejte v hotelu San Giorgio.

Hotel vznikl díky místnímu rybáři, který si před více jak třiceti lety nárokoval kousek zdejší kouzelné pláže Paradise Beach. Právě u ní vyrostlo 34pokojové ubytování, které si oblíbili všichni milovníci tyrkysově modrých vln. Uplynulo mnoho let a přišla změna v podobě majitele objektu. Ten měl na vzhled ubytování zcela jiný pohled a spolu s designéry Annabell Kutucu a Michaelem Schickingerem se pustil do kompletní renovace. Hlavní směr byl jasný: navodit v hostech bohémskou atmosféru.

Spojením bohémského života 60. let a přístupem „gypset travel“ tak vznikl hotel, kde si každý naplno užije svůj volný čas. „Je to jako návštěva letního sídla vašeho nejlepšího přítele, které je opravdovou pastvou pro oči,“ říkají designéři, kteří celý koncept pojali s lehkostí a grácií.

To, co v San Giorgio vidíte a cítíte, je spojeno s historií, dědictvím, stylem, ale i jednoduchostí. Dovnitř se vnáší vzdušnost a přirozené světlo, temperované pouze látkami, barvami a nábytkem. Všechny doplňky a vybavení vypovídají o exotickém původu. 

Pečlivě vybrané doplňky dodávají jinak otevřenému prostoru útulnost a teplo domova. Od okouzlujících designových křesel, které ukazují surovost a krásu dřeva, přes tradiční řecké židle až po těžké bavlněné deky či křivolaké linie leštěného cementu. Každý kus má organickou formu nebo svůj přírodní původ a společně tak tvoří harmonický celek.

Hotel poskytuje hromadu míst k odpočinku. Houpací sítě najdete na soukromých i společných terasách, u bazénu i u moře. Na venkovních terasách se servírují výtečné řecké speciality nebo zde mohou lidé jen tak posedět a čerpat energii třeba u voňavé kávy a oblíbené knihy. Okouzlující výhledy na nedaleké šumící moře skvěle doplňují bezstarostnou atmosféru.

Hotel San Giorgio je oázou klidu a míru, kde každý najde svůj vnitřní klid a alespoň na chvíli se ponoří do bohémského života let minulých. Pokud vás koncept tohoto ubytování zaujal, podívejte se i na jiný řecký ostrov Paros, kde najdete letní sídlo s kouzelnými výhledy.


San Giorgio

annabellkutucu.com

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...