Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Italské kuchyně a koupelny Scavolini osloví všechny generace

Italské kuchyně a koupelny Scavolini osloví všechny generace

Když na počátku své kariéry začali dva bratři, Valter a Elvino Scavolini, pracovat ve své malé dílně na kuchyňském nábytku, netušili, že zanedlouho bude jejich stejnojmenná firma známá po celém světě. Kuchyně Scavolini dělají radost svým majitelům již více než 50 let. Od svého vzniku se tato italská značka vyvíjela a rostla až do velké průmyslové společnosti. A nezůstala jenom u kuchyní. V roce 2013 rozšířila svůj sortiment také o koupelnový nábytek.

Kuchyně z kolekce LiberaMente

Kuchyně Mia, vytvořená ve spolupráci s předním italským šéfkuchařem Carlo Craccem

Kolekce Exclusiva nadchne všechny milovníky luxusu

Značka Scavolini byla založena v roce 1961 v italském Pesaru. Její dlouhá a bohatá historie si zakládá na tradici a ctí kvalitu i nové trendy, kterým se často a rychle přizpůsobuje. I proto jsou kuchyně a koupelny obdivovány lidmi všech národností i věkových kategorií. A to nemluvíme o technologickém vývoji a nadčasové funkčnosti. Scavolini je navíc zastáncem ekologie a udržitelných zdrojů, proto je výroba nastavena tak, aby šetřila životní prostředí.

Kuchyně v rustikálním duchu najdete v kolekci Sax

Kolekci Mood navrhl Silvano Barsacchi

Kuchyně z kolekce Urban&Minimal

Scavolini je také vyhlášená spoluprací s mnoha významnými designéry. Obdivovat tak můžete návrhy od Karima Rashida, Giorgetta Giugiara, Silvana Baraschieho, Michaela Younga, Castiglia Assocciatiho nebo značky DIESEL a dalších.

Kuchyně z dílny DIESEL

Elegantní kuchyni z kolekce Baccarat navrhl Gianni Pareschi

Kuchyně řady Flux Swing od Giugiaro Design

Za kuchyněmi Belvedere stojí designér Raffaele Pravato

V roce 2010 přichází společnost se systémem výroby Sunload, jehož součástí je vývoj dvou nejnovějších fotovoltaických elektráren. Cílem je využít při všech činnostech pouze energii získanou z obnovitelných zdrojů. Když není možné použít vlastní solární energii, využívá zdroj ZeroE planet, první elektřinu na trhu získanou z obnovitelných zdrojů Impact Zero®.

Minimalistickou řadu kuchyní Qi navrhl pro Scavolini Nendo

V roce 2012 rozšiřuje Scavolini své produktové portfolio a představuje také „koupelny Scavolini“. Kompletní inovaci pro trh v podobě nové značky, která zahrnuje rozmanitost a nejnovější trendy životního stylu a wellness.

Kolekce Aquo navržená Studiem Castiglia Associati

Koupelny se špetkou luxusu z kolekce Baltimora

Moderní koupelny od společnosti DIESEL

Scavolini prezentuje svůj vlastní koncept koupelny a nabízí obrovské možnosti pro náročný spotřebitelský trh. Společně s oddělením designu a vývoje bylo vytvořeno hned několik kompletních koupelnových kolekcí s bohatou paletou forem, materiálů, povrchových úprav a vysokou mírou přizpůsobení. Nabídku doplňují funkční a inovativní designová řešení, díky nimž je tento ambiciózní projekt významným mezníkem ve vývoji vybavení koupelen.

Koupelny řady Font se vyznačují lesklými povrchy

Kolekci Laundry Space navrhl Idelfonso Colombo

Designér Mattia Pareschi přišel se zajímavým konceptem, když propojil koupelnový svět a fitness. Nemáte doma místo pro vlastní posilovnu, a přesto chcete nějaký prostor na trénink? S koupelnami Gym Space najdete řešení. Projekt Gym Space přepracovává typické součásti vybavení koupelen a dovedně je kombinuje s konstrukcemi věnovaným fyzickému cvičení. Přináší do každodenního života fitness prostor, a nabízí tak nový koncept wellness.

Kolekci Qi_bathroom navrhl pro Scavolini Nendo

Elegantní koupelna řady Juno

Koupelnový nábytek Lagu od Studia Castiglia Associati

Za kolekcí Magnifica stojí Gianni Pareschi

Koupelna z kolekce Tratto

Společnost Scavolini se postupně stala jedním z nejuznávanějších světových producentů nábytku a respektovanou značkou. Také u nás ji seženete, a to v průhonickém showroomu Decoland. S každou novou kolekcí ukazuje kuchyňské i koupelnové trendy, které vylepšují domovy lidí po celém světě.


Scavolini
www.scavolini.design

Decoland
www.decoland.cz
V Oblouku 800
252 43 Průhonice

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků

O článku

Zuzana Mitvalská Autor:
Zuzana Mitvalská

Foto: Scavolini, Decoland

Publikováno: 11.12.2019


Přidejte se k Insidecor komunitě...