Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Kouzelné vzory a odstíny tvrzeného kamene TechniStone® vám učarují

Kouzelné vzory a odstíny tvrzeného kamene TechniStone® vám učarují

Tvrzený kámen TechniStone® se těší větší a větší oblibě – a není divu, jeho vlastnosti, krása i ekologičnost si získaly i nás. Chcete znát všechny jeho vlastnosti? Připomeňte si je u nás na blogu. Dnes se totiž budeme věnovat převážně jeho vzhledu – podíváme se společně na širokou barevnou paletu, kterou se pyšní. Nechte se inspirovat interiéry, které tvrzený kámen pozvedl na vyšší úroveň.

Elegantní tvrzený kámen Gobi Black je tím pravým základem kuchyně i jídelny.

Kolekce Essential

Základní a nejširší kolekce, která sahá od nejbělejší bílé až po nejtemnější černou s viditelnými zrnky. Originání designy této kolekce jsou v jemnozrnné i středně hrubé struktuře nejširší nabídky materiálů. Kolekce Essential je sloupem, na kterém nabídka TechniStone® stojí. Nabízí hned 15 odstínů tvrzeného kamene – určitě si vyberete. 

Deska z bílého tvrzeného kamene Crystal Absolute White.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gobi Urban se hodí i do míst propojených s přírodou.

Kolekce Trend

Nejmladší ze všech kolekcí je kolekce Trend, která jako kdyby vznikla na míru industriálnímu bydlení s prvky urbanismu. Čtyři vzorované odstíny šedé, které dokonale padnou do moderních minimalistických interiérů. Kombinujte je s kovovými prvky, nebo naopak s přírodním dřevem či pokojovými rostlinami. 

Dokonalý minimalismus s Ambiente Light

Residente Dark zní jako extrémně tmavý design, posuďte sami, jak působí v kombinaci s bílou barvou a dřevem.

 Dokonalá koupelnová oáza s Trend Ambiente Light.

Kolekce Terazzo

Terazzo, motiv dříve tak populární v architektuře (zejména na schodištích a venkovních terasách) si prorazil svou cestu do interiérového designu. Dnes jej najdete všude od tapet přes nábytek až po nejmenší dekorace. I na pracovních deskách, koupelnových obkladech či dlažbě se skvěle vyjímá, na výběr máte ze čtyř designů. 

Černá kuchyně s využitím Taurus Terazzo Black doplněná zářivými kovy vdechne interiéru příjemnou dávku originality.

Tyto schody dávají vyniknout kráse vzoru Taurus Terazzo White.

Kolekce Noble

Tato kolekce dokazuje, jak jsou některé materiály nestárnoucí klasikou. Mramor byl vzorem pro designy kolekce Noble, které jsou dokonale klasické a noblesní, zároveň jsou obohacené vlastnostmi moderního tvrzeného kamene. Když se spojí přírodní krása a technologie 21. století, dojde například k novým inovativním barvám v odstínech šedé a hnědé. Na výběr máte celkem z 21 mramorovaných vzorů. 

Nové barvy mramoru dávají interiéru netušené nové možnosti jako například dekor Noble Arco

Noble Olympos Mist má elegantní jemnou kresbu, která prostoru dodá něžnost. 

Kolekce Harmonia

Souznění, harmonie, dokonalý klid, to evokuje kolekce Harmonia, jejímž vzorem byla krásná pohoří světa. Svou inspiraci si bere z mramoru, opuky a zejména pískovce. Skvěle se kombinuje s dalšími interiérovými prvky. Jemně zrnitá struktura působí nenápadně a elegantně. Kolekce má navíc zvýšenou pevnost a nižší nasákavost povrchu, přežije snad vše – i profesionální gastroprovoz. 

Kolekce Serenity

Ty nejvýraznější vzory najdete v kolekci Serenity. Ať už jde o elegantní černou protkanou bílými nitkami Poetic Black, či opačně kontrastní variantu Mystery White, případně dekory inspirované přírodními křišťály. Tyto vzory vynikou hlavně na větší ploše, na obkladech v koupelně či na podlaze. 

Tvrzený kámen Poetic Black  dodá koupelně glanc.

Crystal Calacatta Amnis je jako přímo stvořená na koupelnové obklady a desky. 

Kolekce Starlight

A hvězda na konec? Kolekce Starlight, která vám propůjčí záři a třpyt noční oblohy – vyznačuje se totiž lesklým povrchem se zářivými zrcadlovými efekty. Doslova rozzáří každý interiér. Odstíny této kolekce jsou velmi oblíbené a hojně využívané jak ve velkých komerčních, tak v privátních realizacích. 

Starlight White je nenápadná, ale třpytí se jako čerstvě napadaný sníh.

Chcete-li si projít všechny barvy a dekory, které TechniStone® nabízí, doporučujeme navštívit kompletní přehled barev na jejich webu. Už víte, kde se bude tvrzený kámen vyjímat u vás?


Technistone

Bratří Štefanů 1070

Hradec Králové

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků

O článku

Ela Prokopová Autor:
Ela Prokopová

Publikováno: 16.09.2020


Přidejte se k Insidecor komunitě...