Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Povrch Corian® vytváří prostor pro vaši osobnost

Povrch Corian® vytváří prostor pro vaši osobnost

Hledáte vysoce kvalitní povrch, který lze dokonale přizpůsobit vašim nárokům? Pak se seznamte s povrchem Corian® značky DuPont, který dokáže prostoru vtisknout jakoukoli osobnost. 

Jedná se o kompozitní povrch z akrylátové pryskyřice a minerálů, alternativu ke klasickým povrchům. Je praktický, eco-friendly, krásný a jeho možnosti použití jsou takřka neomezené (od kuchyní přes osvětlení, automatické a dotykové systémy, koupelny, fasády budov až po nábytek a módní doplňky). A to jak v rezidenčních, tak veřejných i obchodních prostorech. Uvnitř i zvenku. Jeho všestrannost je jeho hlavní předností. Povrch Corian® najdete v obrovské škále každodenních produktů, systémů i designu.

 

Mimo klasické povrchy Corian® také nabízí řadu kuchyňských dřezů, koupelnových umyvadel, sprchových koutů i van v široké paletě barev a provedení. Pokud si nevyberete, je možné se domluvit na výrobě přímo vám na míru. Pro Corian® totiž nic není nemožné. Díky široké škále rozměrů a tvarů vytvoříte ladné křivky i opravdu megalomanské povrchy.

A jaké jsou vlastnosti, pro které si ho zamilujete i vy? Je to materiál dokonale všestranný – při realizaci jej můžete využít v jakékoli místnosti (kuchyně, koupelna, ložnice, jídelna, lobby, restaurace), může pokrývat podlahy, stěny, stropy, anebo z něj můžete vyrobit nábytek na míru. Pokud projektujete budovu, můžete ji do povrchu Corian® obléci. 

Materiál je díky pryskyřici odolný a vysoce pevný. Spoje jsou prakticky neviditelné, navíc k sobě mohou být slepeny zcela libovolně, čímž dávají projektům nečekanou volnost. Fantazii a nárokům se meze nekladou. I opravdu dlouhá kuchyňská linka může být po kusech vyrobena a na místě slepena v jeden celistvý kus, ale není problém si naopak s přítomností spár pohrát a zvýraznit je. 

Svěží světlý tón Corian® Solid Surface Neutral Aggregate.

Pult je vyroben z Corian® Solid Surface Mahogany Nuwood.

Ať už si vyberete jakoukoli barvu z široké nabídky, všechny povrchy Corian® jsou neporézní – do povrchu tak nepronikne ani nečistota, ani bakterie nebo plíseň. Díky tomu jsou povrchy vysoce hygienické a velmi snadno se čistí, bohatě vám postačí navlhčený hadřík a domácí čisticí přípravek. Stejně lehce se povrch případně opravuje, stačí jen zahladit či pořádně vyčistit. Na kuchyňské desce Corian® budou moci vařit i vaše vnoučata. 

Tyto kuchyně pro Fab Five vznikly díky spolupráci Bobbyho Berka s Corian® Design.

Odolný, ale přeci vypadá jako porcelán Corian® Endura.

Třešničkou na dortu jsou pak náročnější realizace – stěny podsvícené, profilované a všemožně upravené na míru. Do povrchu Corian® se dá gravírovat, tepelně jej upravit či pomalovat – co si dovedete představit, to vám povrch Corian® dokáže splnit. Mnohé ukazuje kolekce Multi-Dimensional Wall Systems od M.R. Walls, posuďte sami, jak celistvé designy bez jediného viditelného spoje to jsou. A jak výraznou přítomnost v prostoru mají.  

Podsvícený Corian® Glacier Ice.

Corian® Deep Nocturne tvoří jedinečný design založený na detailu motýlích křídel.

Nestačila vám naše galerie? Prohlédněte si všechny barvy, které Corian nabízí na svých stránkách v interaktivním vzorníku. Pokud potřebujete ještě více inspirace, doporučujeme si projít dvě čísla magazínu Corian®Design, kterými oslavila společnost 50 let své existence. 


Corian® Design

www.corian.com

 

 

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...