Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Slinutá dlažba Neolith, elegantní a odolný materiál pro všestranné použití

Slinutá dlažba Neolith, elegantní a odolný materiál pro všestranné použití

Slinutá dlažba se stává čím dál oblíbenější. A není divu – díky jejím vlastnostem ji můžete použít na tisíc způsobů. Slinuté desky Neolith® jsou odolné vůči teplotám (jak chladu a mrazu, tak žáru a otevřenému ohni), jsou voděodolné, hygienické (vhodné pro kontakt s jídlem) a snadno se čistí. Jsou 100% přírodní a neobsahují pryskyřice ani jiné škodlivé látky.

Španělská značka Neolith® vyrábí desky ve čtyřech tloušťkách (3, 6, 12 a 20 mm dle funkce, kterou bude deska plnit) v maximálním rozměru 3 600 × 1 200 mm. Dají se použít na nábytek, podlahy (a to jak v interiéru, tak v exteriéru), kuchyňské a koupelnové obklady, kuchyňské desky i fasády. Obklopit se tak můžete doopravdy kolem dokola – kvalitním, elegantním a navýsost praktickým materiálem. 

 

Šíře vzorů je působivá, určitě v ní najdete svého favorita. Často může vypadat jako kámen nebo dřevo. K dispozici vám je celkem sedm kolekcí: Classtone, Colorfeel, Fusion, Iron, Steel, Textile a TimberVšechny vzory si můžete prohlédnout v katalogu.   

Technologie slinutého střepu nabízí celou škálu odolných velkoformátových dlaždic do míst s vysokou frekvencí pohybu – největší formát přesahuje 3,5 metru na délku. Neolith® nabízí hned tři opravdu velké formáty: 3 200×1 500 mm, 3 600×1 200 mm, 3 200×1 600 mm, které doplňují formáty klasické velikosti 2 600×1 200 mm a 2 600×1 500 mm. Díky této rozmanitosti je použití desek mnohem snadnější a lze dosáhnout menšího počtu spojů. Desky jsou pak jednolitější a působí jako plocha.

Kromě velkých formátů je Neolith® dostupný i ve formě dlaždic – opět hned v několika praktických rozměrech. Od největší 1 500 mm přes střední 750 a 600 mm až po nejmenší 300 mm. Pro projekty je možné vyrobit i dlaždice na míru.

Slinuté desky Neolith® nabízí značka v mnoha povrchových úpravách tak, abyste si pro svůj projekt mohli zvolit tu nejlepší variantu.

Základními povrchovým úpravami jsou:

Satin  dokonale matný povrch, který je vysoce odolný.

Silk  matný finiš s tenkou vrstvou glazury, která dodává povrchu jemný lesk a hladší povrch. Díky tomu se velmi snadno čistí.

Riverwashed finální úprava s hrubou texturou a jemným reliéfem. Je příjemná na dotyk. 

Décor polished dokonale leštěný povrch je hladký a propůjčuje barvám hloubku a eleganci. Nejlépe vyniká v kolekci Classtone

Nanotech polished vysoce leštěný povrch poskytuje sofistikovaný vzhled kolekci Colorfeel. 

Základní povrchy doplňuje ještě čtveřice speciálních povrchů Slate finish (budí dojem vrstveného povrchu, jako břidlice), Bohéme (na dotek hebký jako stoletý libanonský cedr), Natural honed (dokonale matný povrch hladký, hebký a zcela bez lesku) a Ultrasoft (ten nejjemnější povrch, který značka Neolith nabízí, je dostupný jen u určitých produktů). Na webu značky Neolith naleznete schéma doporučených povrchů vzhledem k funkci keramických desek. 

Slate finish

Bohéme

Natural honed

Ultrasoft

Doporučujeme alespoň virtuální návštěvu nově otevřeného Neolith® urban boutiku v centru Milána, evropského města designu. Je navržen tak, aby všechny návštěvníky ohromil, ale zároveň jim dal najevo, jak skvělý materiál slinutá dlažba je. Nejedná se o strohou výlohu, naopak jde o výstavní prostor pro komerční produkt. Produkty se tak stávají vystavovaným objektem, ale zároveň jsou i jeho podstavcem. Všechny materiály si můžete prohlédnout, osahat a vidět je v kontextu, pro který byly navrženy. 

Vybrané produkty budete moci po domluvě také omrknout v nově vznikajícím showroomu na Malé Straně.


Neolith®

www.neolith.com

insidecor showroom: Sněmovní  173/9

Praha 1 - Malá Strana

Pro sjednání termínu schůzky volejte prosím +420 775 342 788

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...