Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Siemens: Jak vypadá kuchyně budoucnosti?

Siemens: Jak vypadá kuchyně budoucnosti?

Trouba, která skvěle peče, a navíc se i sama čistí? Odsavač par, který neruší vaše hosty a nikdy se o něj nepraštíte do hlavy? Domácí vaření, které předčí pětihvězdičkové restaurace? Myslíte si, že to jsou všechno jen zbožná přání? Není tomu tak, Siemens přináší tyto špičkové technologie v designovém provedení i k vám domů. 

Spotřebiče z řady studioLine oslní nejen skvělou funkcí, ale i moderním designem. 

Značka Siemens již dávno nevyrábí jen mobilní telefony, patří nyní ke světové špičce výrobců domácích spotřebičů. Má za sebou 160 let zkušeností s kreativními inovacemi a motto jejího zakladatele Wernera von Siemense stále platí: Pokrok ve službách lidstvu. Díky plně automatizovanému kávovaru si můžete dopřát luxus oblíbené kavárny doma. Lahodné jídlo připraví parní trouba či indukční varná deska s odsáváním par, které nebude rušit vaše hosty. Lednice udrží potraviny déle čerstvé a plné chuti, duo pračky se sušičkou si hravě poradí se všemi nečistotami a vy ušetříte čas za návštěvy čistírny. Díky aplikaci Home Connect už se nikdy nebudete muset vracet zkontrolovat, zda jste vypnuli troubu. 

Zapněte myčku či pračku třeba po cestě domů, snadno a na dálku s aplikací Home Connect.

Řada studioLine je unikátní svým elegantním a minimalistickým vzhledem.

Značka Siemens toho nabízí opravdu hodně, co se nám ale nejvíc líbí, je varná deska se zabudovaným odsavačem par inductionAir Plus. Kuchyním totiž dává tolik potřebnou volnost – snadno umístíte varné centrum do dříve nemyslitelných prostor, například na kuchyňský ostrůvek. Z přípravy pokrmů tak uděláte pořádnou show. Žádné hrany ve výšce čela, žádné výpary v zorném poli, žádné nepříjemné pachy v nose, přitom výkonem je tento odsavač zcela srovnatelný s ostatními. Zabudovaný senzor neustále kontroluje zatížení vzduchu párou a pachy, a dle toho upravuje svou výkonnost. A to nejlepší? Je tak tichý, že konečně uslyšíte všechny komplimenty adresované vašim kulinářským schopnostem.

A to ještě není vše, co tato varná deska nabízí: s funkcí FlexInuction deska automaticky rozezná velikost a tvar nádoby, kterou na ni postavíte. Snadno můžete sloučit jednotlivé varné zóny do jedné extra velké, nebo naopak využít plochu hned několika malými hrnci s přílohami a omáčkami, teplo se vytváří jen tam, kde je třeba. Deska nabízí spoustu dalších funkcí, jako například oblíbený cookingSensor Plus, díky němuž vám už nepřeteče jediný hrnec. Deska se navíc skvěle čistí, odsavač je vybaven trojí ochranou proti vniknutí kapaliny dovnitř, pokud se tak i přes to stane, vše je zachyceno do příslušné nádoby. Celý odsavač je navíc navržen tak, aby se snadno umyl v myčce nádobí. 

Funkčnost a design jdou v produkci značky Siemens ruku v ruce, dopředu je žene inovace. Jak říká Gerhard Nüssler, vedoucí oddělení globálního designu Siemens: „Když inovujeme, nejde nám jen o funkce. Naše domácí spotřebiče spojují inteligentní špičkové technologie s jedinečným architektonickým designem, který používá vysoce kvalitní materiály a vytváří esteticky čisté, přímé linie.“ Není proto divu, že jejich spotřebiče každoročně sbírají mnoho cen – ať už za design (iF Design Award, Red Dot Design Award) nebo za kvalitu (dTest).

XL chladnička se šířkou 70 cm pro ještě více čerstvých potravin. 

Plně automatický kávovar EQ.500 classic oceněn značkou kvality dTest.

 Chladnička Siemens s přihrádkou hyperFresh pro extra dlouhou čerstvost vašich potravin.

Design řady praček a sušiček avantgarde podnítil vznik unikátního projektu. Modrý světelný kruh a černý nakloněný panel evokují spíše umělecká díla než praktické spotřebiče. Siemens proto přišel s nápadem zaměřit se na estetickou stánku ještě více a vytvořit ze spotřebičů skutečná umělecká díla. Tři mladí mezinárodní umělci se při své tvorbě inspirovali pračkou a sušičkou avantgarde. Výsledky byly působivé a zahrnovaly pozoruhodné instalace, klasické obrazy i elegantní šaty protkané zářivým osvětlením. Podívejte se ve videu sami. 

Propojení vysoké funkčnosti, nových technologií a designu vidíme ve světě kuchyňských spotřebičů opravdu rádi. Pokud vy také, navštivte český showroom spotřebičů Siemens, nechte si poradit s výběrem nebo se také na místě zúčastněte kulinářské show. Seznamte se s budoucností již dnes!


showroom spotřebičů Siemens

Radlická 350

Praha

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...