Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

WOOD: Coworking, za kterým byste dojížděli až do Lisabonu

WOOD: Coworking, za kterým byste dojížděli až do Lisabonu

Nedaleko náměstí Marquês de Pombal vznikl uvolněný designový coworkingový prostor WOOD pro lisabonské freelancery, startupy a ostatní digitální nomády. Navrhlo jej Anahory Almeida studio v osmipatrové budově z 60. let. Tady se z práce stává zábava. 

Ana Anahory a Felipa Almeida ze studia Anahory Almedia se inspirovaly mozaikovou fasádou z 60. let i v zařízení interiéru. Barevná paleta se nese v základní tlumené zelené barvě s kontrastními prvky přírodního dřeva a měkkým koženým čalouněním v syté hnědé, která občas hraničí až s teplou oranžovou. Elegance poloviny 20. století je však nazírána moderním pohledem, který se snaží přivést k životu komplexní a inspirativní pracoviště nového století. Kombinací modernistické estetiky a moderních potřeb pro pracovní prostředí vznikl příjemný prostor, ve kterém jde kreativita s produktivitou ruku v ruce. 

Interiér vesele rozehrávají i mnohé pokojové rostliny, barevné dlaždice a hravé ilustrace v rámech.

Coworkingové centrum nabízí v osmi patrech celkem 45 soukromých kanceláří, dvě patra kanceláří open-office, pět zasedacích místností, dvanáct konferenčních místností a sedm místností pro nerušené vyřizování telefonních hovorů. 

Mimo kvalitního moderního pracovního zázemí WOOD nabízí i množství relaxačních a sportovních benefitů – například plně vybavenou posilovnu s pravidelnými lekcemi jógy, sprchu, elektrická kola pro krátké výlety po městě, kosmetický salon a wellness centrum, které nabízí vše od ajurvédy přes meditace a relaxační masáže po aromaterapii a kurzy reflexního sezení – vše s cílem zvýšit produktivitu členů coworkingového centra a vybalancovat jejich profesní a osobní život.  

K dispozici jsou dvě venkovní terasy a knihovna vybavená tituly o podnikání, vůdčích dovednostech, nových technologiích i zdraví. Pravidelná dodávka čerstvého ovoce, vody, čaje a kávy je dnes nutností, ale WOOD dotáhl služby svým klientům ještě dále: v pondělí mají všichni snídani zdarma v restauraci, která se nachází v přízemí, zavedená je zde i happy hour.

Tento unikátní prostor pojímá pracovní prostor holisticky, a stírá tak hranice mezi prací a volným časem. 

Každý coworking má jinou tvář. Je jen na vás, která vám bude vyhovovat. Zajímá vás, jak to vypadá jinde? Mrkněte se na naše další články o úžasných sdílených pracovištích.   

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...