Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku
Inspirace Produkty Designéři Události Design tour Upřesnit: Rezidenční projekty Komerční projekty Nábytek Doplňky Osvětlení Elektronika Podlahy / zdi / strop Umění Textil Kuchyň Koupelna Produktový designer Interiérový designer Architekt Umělec Praha Upřesnit: Interiér Exteriér Bar / restaurace / café Hotel Kancelář Obchod Výstavy Kadeřnictví Venkovní prostor Další Karlín Vinohrady Letná
Další možnosti: zrušit filtry

Články (9)


Marcel Breuer: Propagátor ohýbaných trubek

23.10.2019, Sára Němečková

S budovou Bauhausu v německé Desavě jsou neodmyslitelně spojené návrhy Marcela Breuera – jeho křesla Wassily Chair nebo stohovatelné stolky z řady B9 tvoří dodnes část vybavení budovy. Designér, který se nebál experimentovat...
celý článek

Hravý svět italské designérky Paoly Navone

23.08.2019, Sára Němečková

Hravé interiéry italské designérky Paoly Navone najdete po celém světě. Neodmyslitelně je s ní ale spjatý také produktový design či kulturní akce a konference. Vybrali jsme alespoň malou ukázku jejího rozsáhlého díla.
celý článek

Eero Saarinen: Designér ladných forem

21.06.2019, Sára Němečková

Ladné tvary, dokonalé křivky a elegance – v práci Eero Saarinena se jasně odráží jeho láska k sochařství. Kdo byl ale tento finský designér a proč jeho kariéra skončila tak brzy?
celý článek