Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Značka Armani / Roca přináší do koupelen jednoduchost a harmonii

Značka Armani / Roca přináší do koupelen jednoduchost a harmonii

Koupelna by měla být prostorem pro potěšení všech vašich smyslů. A přesně takový koncept přináší značka Armani / Roca, která je charakteristická nezaměnitelným stylem slavného módního návrháře Giorgia Armaniho. Značka je výrazem elegantní jednoduchosti i naprosté harmonie a zahrnuje vše od obkladů a dlažby přes osvětlení stropu až po sanitárními výrobky, příslušenství a veškeré další nezbytnosti, které koupelna potřebuje.

Jak jsme již zmínili, novému konceptu koupelny propůjčil své jméno slavný italský návrhář Giorgio Armani. Zaujme vás strohá elegance, doplněná oblými tvary, vyvážeností materiálů i nenásilné zakomponování těch nejmodernějších technologických řešení.

Armani / Roca se může pochlubit dvěma jedinečnými kolekcemi Baia a Island. Obě řady vykazují dokonalost a odbornost nejen v oblasti zpracování materiálů a barev, ale také pečlivou pozorností k detailům.

BAIA 

S touto kolekcí Giorgio Armani znovu ukazuje svůj závazek podporovat pohodlí a pohodu. Vyjadřuje i svou vizi koupelnového prostředí prostřednictvím kombinace prvků, které umožňují maximální flexibilitu a přizpůsobivost. Estetika záměrně odkazuje na minulost a závan retra.

ISLAND

Kolekce Island integruje praktičnost a potěšení velmi přirozeným a plynulým způsobem. Zahrnuje obklady stěn a podlah a veškeré koupelnové doplňky, který koupelny potřebují. To vše bylo vzniklo při zachování nenapodobitelného stylu a filozofie, kterou Giorgio Armani aplikuje do interiérového designu.

Kolekce jsou řešené až do posledního detailu. „Jako by to bylo umělecké dílo nebo kus haute couture.“ Tak mluví o značce Armani / Roca lidé z různých koutů světa. Pokud byste chtěli spatřit od Armani / Roca více, navštivte showroom Elite Bath a nechte se inspirovat koupelnovým světem.


Elite Bath
www.elitebath.cz

River Diamond
Rohanské nábřeží 657/7
Praha - Karlín

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků


Přidejte se k Insidecor komunitě...