Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Koupelny Keuco představují smyslnost i smysluplnost

Koupelny Keuco představují smyslnost i smysluplnost

Smyslnost a smysluplnost. Takové je motto německé značky Keuco. Vydejte se s námi do elegantního světa koupelen, kde dlouholetá tradice, inovativní přístup a vytříbený design hrají hlavní roli. Tam, kde nekompromisní kvalita nevyjde nikdy z módy.

Z malé firmy s koupelnovými doplňky se postupem času stala prestižní značka nabízející kompletní vybavení koupelen, která si zachovala svůj status rodinného podniku. V roce 1953 ji založili Paul Keune, Hermann Bönner, Josef Himrich a Eduard Baron de Becker Remy. Tehdy se společnost jmenovala „Paul Keune & Co. KG“. Název Keuco, jak ho známe dnes, však získala až v roce 1984. A i nyní jsou hlavními společníky všichni rodinní příslušníci tehdejších zakladatelů.

Zakladatelé značky Keuco, Paul Keune & Co. KG.

Sortiment značky zahrnuje celkem více než šest tisíc různých produktů z oblasti armatur, příslušenství, osvětlení a zrcadel, zrcadlových skříněk, umyvadel a koupelnového nábytku. Co je však pro Keuco nejdůležitější, je co nepreciznější zpracování, dokonalá funkčnost a dlouhá životnost.

Kromě promyšleného designu jsou produkty Keuco známé také tím, že s nimi můžete zacházet opravdu pohodlně a jsou technicky rafinované. Každý kousek nábytku a koupelnového vybavení je do detailu promyšlený. Firma však nezahálí, zaměřuje se na neustálé zlepšování svých produktů. Překvapí vás funkční zvláštnosti, které se osvědčí ve všedním provozu. Za zmínku stojí například držák na toaletní papír zajištěný proti krádeži, nadstandardně trvanlivé LED světelné zdroje nebo armatury IXMO, které spojují víc funkcí na malém prostoru.

IXMO

Série IXMO uplatňuje základní princip jednoduchosti: Funkce jsou inteligentně propojeny, aby mohl být design naprosto minimalistický. „Spojování jednotlivých funkcí dohromady byla zajímavá výzva. Každý den jsme měli nové nápady a vytvořili jsme základ pro zcela ojedinělý koncept designu,“ říká produktový designér Dominik Tesseraux



Společnost Keuco spolupracuje s mnoha uznávanými designéry, kteří se podílejí na finálním zpracování koupelnových produktů. Není divu, že značka získala již nemalé množství ocenění za design. Velké uznání si například zasloužil projekt bezbariérové koupelny No Barrier Bathroom, který zahrnuje řadu estetických a funkčních řešení pro soukromé i veřejné prostory.

Ve spolupráci s designérem Dominikem Tesserauxem vzniklo hned několik edic kompletního vybavení koupelen. Najdete v nich snad všechny skupiny produktů ve stejném designu: armatury a příslušenství, světlo i zrcadla, zrcadlové skříňky, nábytek do koupelen a umyvadla. Tento komplexní přístup vyniká tvarově krásným řešením, který ocení domácnosti i veřejné prostory.

Vedle úspěšných sériových produktů se Keuco věnuje i speciálním řešení pro větší projekty a objekty.

„Pro optimální výsledky sázíme na mix high-tech výroby a náročné ruční práce. Pro některé tvary je ruční práce nezbytná. Vyvíjíme udržitelná řešení do koupelen. Zaměřujeme se na budoucnost a přispíváme k tomu, abychom šetřili zdroje,“ říkají hrdí majitelé.

S nálepkou Made in Germany nám Keuco ukazuje svou sílu v estetice, eleganci a čistotě designu již více než půl století. Koupelnové výrobky této věhlasné značky se vyrábějí v Německu a prodávají se po celém světě. Ani u nás nepřijdete zkrátka, značka zde má své zastoupení a na její skvosty se můžete zajít podívat do showroomu Elite Bath v Praze.


Keuco
www.keuco.com

Elite Bath
Rohanské nábřeží 657/7
Praha - Karlín
 

Jaký je Váš názor?

Související články

zpět na seznam článků

O článku

Zuzana Mitvalská Autor:
Zuzana Mitvalská

Foto: Keuco

Publikováno: 17.06.2020


Přidejte se k Insidecor komunitě...